Bonzai Måleri AB

Målerifirma Järfälla

Med passion
för måleri

Bonzai måleri levererar högkvalitativa måleritjänster till både privatpersoner och företag. Med flera års erfarenhet, användning av de senaste teknikerna och en kundorienterad inställning garanterar vi ett hållbart och perfekt resultat.

This error message is only visible to WordPress admins
HTTP Error. Unable to connect to the Instagram API. Feed will not update.

Vad vi gör

Vi erbjuder en omfattande måleritjänst, inklusive inomhusmålning, tapetsering, golvläggning, köksmontering, fasadmålning och renovering. Med våra högkvalitativa material och tekniker garanterar vi ett perfekt resultat varje gång.

Målerifirma Järfälla

Vi är ett pålitligt och professionellt måleriföretag med erfarenhet av att leverera högkvalitativa måleritjänster till både privatpersoner och företag. Med vår kundorienterade inställning och användning av de senaste teknikerna garanterar vi ett hållbart och perfekt resultat varje gång.

VÅRA TJÄNSTER

Inomhusmålning

Vår inomhus målningstjänst garanterar ett perfekt resultat varje gång. Med användning av högkvalitativ färg och teknik, samt noggrann förberedelse och efterbehandling, kommer dina inomhusområden att se ut som nya. Vår kundorienterade inställning garanterar också din fulla tillfredsställelse.

Tapetsering

Med vår tapetseringstjänst kan du förvandla ditt rum till något unikt och personligt. Vi erbjuder ett brett utbud av tapeter och hjälper dig att välja det som passar dina behov. Vår erfarenhet, noggrannhet och kundorienterade inställning garanterar ett perfekt resultat varje gång.

Fasadmålning

Med vår fasadrenoveringstjänst kan du förnya ditt hem eller företags byggnad med en hållbar och snygg yta. Vi använder toppmoderna tekniker och kvalitetsfärger för att garantera att ditt hem eller företag ser utmärkt ut och skyddas mot yttre påverkan. Vår kundorienterade inställning säkerställer också att du är nöjd med resultatet.

Köksmontering

Med vår köksmonteringstjänst kan du uppleva en smidig och effektiv montering av ditt nya kök. Vi är experter på att montera olika typer av kök med hjälp av moderna tekniker. Vår fokus på kundnöjdhet säkerställer också att du blir nöjd med resultatet.

Golvläggning

Med vår golvläggningstjänst kan du förnya ditt hem eller företagslokaler med högkvalitativt arbete och en professionell finish. Vi kan lägga allt från trägolv till laminatgolv och mer.

Renovering

Vi erbjuder omfattande renoveringstjänster för att hjälpa dig att skapa ditt drömhem. Med vår erfarenhet och expertis, kan vi ta hand om allt från mindre uppfräschningar till större renoveringar. Vi strävar alltid efter att uppnå högsta kundnöjdhet.

Bonzai Måleri AB

ORIONGATAN 189, 195 55 Märsta
073-947 74 19
Målerifirma Järfälla